Keuzehulp

De beste overhemden met korte mouwen, hoe vind je die nu eigenlijk? Onze keuzehulp helpt je verder op weg. Er zijn verschillende dingen te noemen waar je op moet letten. Op de eerste plaats heeft een goed overhemd met korte mouwen een voelbaar goede kwaliteit. Overhemden die erg doorzichtig zijn of ongewoon zacht aanvoelen zijn over het algemeen niet heel duurzaam. Het kiezen voor overhemden met korte mouw van bekende merken is overigens geen garantie op een hoge kwaliteit. Je voelt kwaliteit wanneer je het aanraakt.

Let op de pasvorm

pasvorm-overhmd-korte-mouwZorg altijd voor een goede pasvorm van het overhemd. Een te strak model gaat minder lang mee, omdat het overhemd sneller slijt door de drukpunten. Een te groot model staat gewoon niet mooi, dus zorg voor de juiste maat en een mooie pasvorm die goed bij je figuur past. De beste overhemden met korte mouw gaan jarenlang mee. Houd hier rekening mee met het oog op de steeds veranderende trends. Het is verstandig om te kiezen voor overhemden die ook gemakkelijk te combineren zijn met eventuele nieuwe trends. Zo voorkom je dat je de overhemden niet meer gaat dragen omdat ze niet meer bij de nieuwe trends passen.

Strijkvrije overhemden

Eén van de grootste ergernissen is wel het altijd en eeuwig moeten strijken van de overhemden. Tegenwoordig zijn er ook strijkvrije overhemden op de markt. Deze overhemden hoef je totaal niet te strijken. Het is wel verstandig om ze in je kast op te hangen in plaats van op te vouwen en neer te leggen. Deze strijkvrije overhemden met korte mouw zijn ideaal voor iedereen die houdt van gemak. De strijkvrije overhemden zijn inmiddels door meerdere bekende en minder bekende merken in het assortiment opgenomen.