Trends

Overhemden met korte mouw zijn trendgevoelig. Trends veranderen voortdurend, maar dat wil zeker niet zeggen dat je ook voortdurend aanpassingen moet maken in je collectie overhemden met korte mouw. Veel trends zijn uitstekend te combineren met de volgende trend, waardoor je er ook met de modellen van vorige jaar nog heel trendy uitziet. In de regel draait het vooral ook om de accessoires die je toevoegt aan het overhemd met korte mouw.

Overhemden met korte mouw en casual trends

Als je accessoires trendy zijn, en ook goed in het zicht gedragen worden, dan maakt het eigenlijk helemaal niet meer zoveel uit hoe je overhemd eruit ziet. Een eenvoudig, effengekleurd overhemd wordt vanzelf heel modern wanneer je er de juiste accessoires bij draagt. Accessoires zijn over het algemeen goedkoper om te vervangen wanneer er nieuwe trends ontstaan dan je overhemden met korte mouw. Zo hebben we de trend van de gekleurde rubberen armbandjes met tekst gehad, de trend van gevlochten en elastieken armbanden en bijvoorbeeld de trend van spikes en studs. Pas je accessoires aan de nieuwste trends aan en je hoeft je overhemden met korte mouw zeker niet te vervangen.

korte-mouw-eternaVarieer in kleuren, ook voor de toekomst

Het is altijd goed om een flinke collectie overhemden met korte mouw te hebben, in de meest uiteenlopende kleuren. Waarom? Omdat je dan ook makkelijker met de trends mee kunt gaan. Modetrends richten zich vaak op kleur en kleurstellingen. Je kunt broeken, sjaals, vesten of bijvoorbeeld colberts kopen in de nieuwste trendkleuren en deze combineren met het overhemd met korte mouw in de kleur die er het best bij past. Raakt een kleur echt uit de mode? Maak je niet druk en gooi kleding in deze kleur zeker niet weg. Kleuren komen altijd weer terug in de trends. Bewaar het voor als het zover is.