Winter

Overhemden met korte mouw zijn natuurlijk ideaal voor in de zomer, maar het is eigenlijk heel zonde om al die zomeroverhemden in de winter maar te laten hangen of op de plank te laten liggen. Ronduit zonde! We leven in een tijd waarin alles kan en mag op het gebied van mode, en hier kun je goed gebruik van maken als jij het ook zo zonde vindt op die leuke zomeroverhemden maar één seizoen in het jaar te dragen.

Draag leuke jasjes of vesten

olymp-vestheren vestheren-trui
De tijd dat de trui het standaard kledingstuk was op koudere dagen is voorbij. Tegenwoordig maak je een veel betere indruk als je een leuk shirt draagt met een jasje, een trainingsjack of bijvoorbeeld een vest eroverheen. Dit shirt kun je natuurlijk met alle gemak vervangen door een overhemd met korte mouw. Heb je leuke overhemden met korte mouwen die je niet drie seizoenen van het jaar in de kast wil laten hangen? Koop dan lekker warme vesten, colberts en jasjes die op het gebied van kleur en model goed passen bij deze overhemden. Zo geniet je gemakkelijk het hele jaar en in de winter door van je zomeroverhemden.

Longsleeves zijn ideaal!

Zijn je (winter) overhemden met korte mouw zo mooi dat je deze eigenlijk niet deels wilt verbergen onder een vest of jasje? Dan kun je aan de slag met longsleeves! Draag een leuke longsleeve en trek je overhemd hier overheen aan. Voor de casual look laat je het overhemd lekker open hangen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de kleur van je longsleeve goed combineert met de kleur, of kleuren, van je overhemd met korte mouw. Het moet eigenlijk één geheel lijken. Daarom is het het beste om te kiezen voor longsleeves in een effen kleur.