Tweedehands overhemden helemaal hot

Wist je dat het tegenwoordig helemaal in is om spullen en kleren bij de kringloop te halen? Ook zitten er door de crisis veel mensen in geldnood waardoor nieuwe kleren kopen er vaak niet in zit. Overhemden zijn tijdloos en gaan vaak lang mee. Soms ben je gewoon even uitgekeken op een kleur of printje waardoor je besluit nieuwe overhemden te kopen. Gooi de oude niet weg maar geef ze een tweede leven. Er zijn een heleboel mensen erg blij met goedkope of gratis overhemden.

Kast opruimen
Vaak na een seizoenswisseling ruim je de kasten op. Alles wat niet meer past of wat je niet mooi meer vind kan de deur uit. Misschien ben je afgevallen of ben je uitgekeken op een bepaalde kleur en ben je toe aan een nieuwe garderobe. Vaak wordt dit maar achteloos weggegooid of in de textielbak gegooid. Je kan ook kijken of er een kringloopwinkel in de buurt is waar je de kleding naar toe kan brengen. In de zomer zijn deze winkels weer op zoek naar zomerkleding, dus is er ook veel behoefte aan overhemden met korte mouwen. Maar ook in de winter worden deze overhemden nog wel eens gedragen onder een pak.

Netjes gekleed voor weinig budget
Er zijn ook veel weggeefhoeken te vinden op social media kanalen zoals Facebook. Hier kunnen de mensen die weinig te besteden hebben vaak leuke dingen vinden. Hier komt ook kleding regelmatig op voorbij. Zo kan je iemand anders blij maken met een mooi overhemd die jij zelf niet meer kan gebruiken. Vooral overhemden met korte mouwen die het hele jaar door te dragen zijn raak je snel kwijt. Er zijn veel mensen op zoek naar een nette blouse voor weinig geld of helemaal geen geld zo zijn ze toch representatief gekleed bij speciale gelegenheden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.