Overhemden met korte mouw voor man en vrouw

Wist je dat een overhemd ook wel een blouse wordt genoemd? Deze zijn er ook met korte mouwen. En zowel mannen als vrouwen kunnen blouses dragen. Er zijn dus overhemden met korte mouw voor mannen en vrouwen.

Overhemden voor de vrouw
De vrouw van vandaag vind het leuk om zich wisselend te kleden. De ene vrouw trekt graag een jurk aan terwijl de andere vrouw een mantelpakje aan moet voor haar werk. Bij zo’n mantelpakje hoort natuurlijk een mooie blouse. Dit is met korte mouw ideaal omdat er vaak ook nog een blazer jasje overheen zit. Maar behalve als onderdeel van het mantelpakje kan de vrouw ook casual gekleed gaan in een blouse met korte mouw. Zeker in de zomer is dit erg mooi. Een mooie blouse op een rok of broek. Maar ook in de winter kan dit prima met een vestje er overheen. De overhemden voor een vrouw zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, motieven en soorten. Er zijn blouses met knoopjes, maar ook zonder knoopjes. Het ziet er dan toch een beetje uit als een overhemd, dus heeft het toch de naam blouse gekregen.

Overhemd voor de man
De overhemden van de man zien er uiteraard heel anders uit dan die van de vrouw. Maar ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Het overhemd van de man ziet er qua vorm wel hetzelfde uit, met knoopjes en een kraag. Voor een casual look kunnen de bovenste knoopjes open blijven terwijl ze dicht gaan voor een nette zakelijke outfit. Er zijn blouses met blokjes, ruitjes, streepjes en effen kleuren. Er is volop keuze. Overhemden met korte mouw zijn dus voor iedereen. Ook voor kinderen zijn er blouses met korte mouwen, voor zowel meisjes als jongens. Ook in baby maatjes.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.