Zijn comfort en fashionable elkaars concurrenten?!

Gaat het samen een comfortabel overhemd met korte mouwen en er ook nog uitzien volgens de laatste modetrends? Ze zeggen weleens dat een pas bewoond huis aanvoelt als een jas. Met andere woorden: het voelt goed, comfortabel en precies op jouw lijf geschreven. Zo moet het ook voelen met een overhemd. Vanaf het moment dat je het aantrekt moet het voelen alsof je er alles in kunt doen en niet tegengehouden wordt door een bepaalde pasvorm of je nu achter een bureau gaat zitten of de weg op gaat als bijvoorbeeld politieagent.

Comfort en fashionable versterken elkaar juist
Gelukkig zijn steeds meer merken het er tegenwoordig over eens dat comfort en de laatste modetrends elkaar juist moeten versterken en elkaar helemaal niet in de weg zitten. De materialen moeten verantwoord en eerlijk zijn, waardoor er vaak automatisch ook een vergroot draagcomfort wordt gerealiseerd. Want eerlijke materialen zijn meestal natuurlijke materialen en een sterke eigenschap van natuurlijke materialen is, dat ze veelal ademend zijn. Linnen en katoen nemen bijvoorbeeld goed vocht op en voelen prettig aan. Dit is bij de meeste mensen wel bekend. Maar hoe zit het dan met Polyester? Gelukkig is hier op technisch gebied veel veranderd de laatste jaren. Polyester is niet meer het zwetende product van jaren geleden. Tegenwoordig wordt het juist veel gebruikt in sportkleding omdat het een ademend product is. Dus als je er mee kunt sporten, kun je er zeker een overhemd van dragen.

Conclusie
Fashionable gekleed gaan hoeft tegenwoordig gelukkig niet meer te betekenen dat je je als een houten klaas moet bewegen. De nieuwe technieken en ontwikkelingen in de kledingbranche hebben ervoor gezorgd dat draagcomfort en trendy gekleed zijn, supergoed samengaan. Dus ontwikkel je eigen stijl en ga genieten van al het moois dat er weer in de winkels te koop is, van stijlvol urban chique tot prachtige, vrolijke dessins en dat allemaal heerlijk draagbaar. Geniet ervan!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.