Wat brengt het najaarsseizoen

Een handig leidraad voor wat erop welk moment in het seizoen in de mode is, blijft de internationale catwalk, maar laten we ook de invloed van de bloggers en vloggers niet vergeten. Wat gaan we het komende herfst- en winterseizoen allemaal zien. Casual kleding, niet te officieel en een beetje speels of ondeugend zou je het ook kunnen noemen. Dit vinden we vooral terug in de prints en dessins. Ook zien we het komende herfst- en winterseizoen veel kleur terug en wat het leuke is, je mag ze allemaal bij elkaar of door elkaar dragen. De hoofdtinten zijn toch wel veel scharkeringen blauw, met dieprood en aardkleuren. Truien en broeken zijn wijder en hebben ook weer opvallende kenmerken of stiksels. Bij de overhemden is nog steeds de print heel erg trendy. De print is veelal over het gehele overhemd terug te vinden en kan bestaan uit een bloemenmotief, een ruitje et cetera.

Wat is in en wat is uit
Om even terug te komen op de oversized trend. Dit vinden we ook terug in de jassen en als de jas dan ook nog eens gewatteerd is, kom je bijna op een soort lachwekkend beeld van een Michelin-mannetje, maar goed het was wel te zien op de catwalk. De kleding moet comfortabel zitten en mag niet te streng zijn. Het verschil tussen office en casual lijkt ook steeds kleiner te worden. Wat ook weer terugkomt is de bodywarmer of slip-over. Het klinkt wellicht ouderwets, maar hoe leuk en praktisch is dit met een bijpassend overhemd met korte mouwen eronder. Het belangrijkste gedeelte van je lichaam blijft lekker warm en toch kun je, jezelf makkelijk bewegen met een bodywarmer in de auto en dergelijke.

Ben je er klaar voor
De herfst heeft zijn intrede qua weer al gedaan en bladeren vallen in recordtempo van de bomen. Hangt bij jou de nieuwste trend aan overhemden al in de kast, gecombineerd met een lekkere warme jas, waar de regen vanaf glijdt? Laat je verrassen door de modetrends van het komende seizoen en trek er lekker op uit.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.